Відбулися лекції-тренінг на тему «Управління європейськими проектами» в рамках другого року реалізації проекту «EU Project Management» Jean Monnet Module Erasmus+

В рамках другого року реалізації проекту «EU Project Management» Jean Monnet Module Erasmus+, відбулися лекції-тренінг на тему «Управління європейськими проектами». Слухачами курсу були здебільшого студентів 1-го та 2-го курсу Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки та інших ВНЗ України.
Тренери др. Агнєшка Цибурт (Республіка Польща), проф. Наталія Павліха і Марта Сидорук (Україна) застосували креативні методи з метою навчання процесам європейського інтеграції, розробки проектних пропозицій для європейських програм. Чимало уваги приділялось практичним аспектам: плануванню, управлінню командою, ресурсами та часом, методам визначення та мінімізації ризиків. Також було окреслено історію діяльності програм Європейського Союзу, що дало змогу диференціювати та визначити їх цілі й завдання і головним чином виокремити напрямки проектної діяльності в рамках програми Erasmus+. Маємо надію, що учасники проекту «EU Project Management» Jean Monnet Module Erasmus+ й надалі продовжуватимуть використання сучасних методів і прийомів викладання проектного менеджменту в процесі навчання та майбутнього місця роботи.