Оголошується друга хвиля набору студентів для участі у віртуальної мобільності в рамках проекту MILETUS

Проект Erasmus+ KA2 Розвиток потенціалу студентської мобільності у вищих навчальних закладах Сербії та України / MILETUS орієнтований на  розвиток потенціалу у сфері віртуальної, реальної та сумісної мобільності в вищих навчальних закладах України та Сербії. Метою проекту MILETUS є підвищення потенціалу вишів Сербії та України в сфері розвитку мобільності студентів задля покращення працевлаштування випускників вищих навчальних закладів у компаніях, що працюють на міжнародному рівні, та підвищення якості досліджень аспірантів. MILETUS також дає змогу інтегрувати інформаційні та комунікаційні технології в програми обміну студентами, зокрема в галузі віртуальної мобільності.

Детальніше про проект можна дізнатись на веб-сторінці проекту https://miletus.mnau.edu.ua

Термін подання заяви та підтверджуючих документів – 30 вересня 2018 року.

Повідомлення про результати відбору буде надіслано 10 жовтня 2018 року.

Тривалість набору на мобільність: 15 жовтня – 30 листопада 2018 року.

Мова віртуальної мобільності: англійська.

Якщо ви вже брали участь в першій віртуальній мобільності MILETUS та зацікавлені в участі у другій віртуальній мобільності, ви можете скористатися стислою формою заявки. Зверніть увагу, що ваша заявка буде розглянута на підставі тих самих критеріїв, які застосовуються до інших кандидатів.

Якщо у вас виникнуть запитання, ви можете звернутись до відділу міжнародних зв’язків Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки (+38 (0332) 728387, факс: +38 (0332) 728387).