Fulbright Foreign Language Teaching Assistant (FLTA) Program на 2021-2022 академічний рік

Стажування з викладання української мови (асистенція американським викладачам) в університетах/коледжах США тривалістю дев’ять місяців. У конкурсі можуть брати участь викладачі-початківці та молоді фахівці віком до 30 років, які спеціалізуються з лінгвістики, української літератури, перекладацьких студій, комунікацій, журналістики, американських студій, викладання англійської мови. Кандидати повинні мати диплом магістра або бакалавра на час призначення стипендії (липень 2021 року).

FLTA Program – Програма для енергійних освітян-початківців, зрілих у судженнях, надійних, із належним рівнем професійності; спроможних успішно виконувати функції і викладача, й асистента; легко уживатися у студентську атмосферу з проживанням у гуртожитках включно, рівно ж як і гідно входити у коло викладачів та співробітників гостьової інституції.

Вимоги до кандидатів:

  • мати українське громадянство та проживати в Україні на час проведення конкурсу (упродовж усіх етапів конкурсного відбору й до моменту прийняття та остаточного ухвалення рішення щодо участі у Програмі);
  • мати щонайменше диплом бакалавра на час призначення стипендії – липень 2021 року;
  • вільно володіти англійською мовою;
  • повернутись в Україну на 2 роки по завершенні терміну гранту відповідно до вимог візи J-1, що її отримують учасники програм обмінів;
  • закордонний паспорт, дійсний до 31 грудня 2023 року.

Онлайнову анкету потрібно заповнити
до 1 червня 2020 року, до 24:00 (за українським часом).

Принести або надіслати документи поштою
(оригінали рекомендаційних листів з перекладом (якщо їх не подано онлайн);
додаткову форму «Згода на обробку персональних даних»)
потрібно не пізніше 1 червня 2020 року, до 18:00 (за українським часом).
Офіс Програми імені Фулбрайта
вул. Еспланадна, 20, кiмн. 904, Київ 01001

Ознайомитися із детальною інформацію щодо участі у програмі можна за посиланням Fullbright Foreign Language Teaching Assistant Program.