Міжнародний тиждень освіти

16-22 листопада 2020 року проводиться Міжнародний тиждень освіти (International EducationWeek), що дає змогу відчути переваги міжнародної освіти та академічного обміну у всьому світі. Така ініціатива Державного департаменту США та Міністерства освіти США є чудовим способом просування міжнародних програм та проєктів у глобальному середовищі та є своєрідною платформою для залучення майбутніх лідерів з-за кордону задля навчання та обміну досвідом.

У четвер, 19 листопада, у вечірньому випуску ТРК Аверс «На часі», проректорка з науково-педагогічної роботи та міжнародної співпраці Лариса Засєкіна та начальник відділу міжнародних зв’язків ВНУ імені Лесі Українки Владислав Коломечюк зможуть детальніше розповісти про Міжнародний тиждень освіти, а також про освітні програми та проєкти, які реалізуються та які заплановані у ВНУ імені Лесі Українки.

А вже зараз ви зможете прослухати вебінар, який присвячено програмі міжнародної освіти Fulbright. Можливостями програми та особистим досвідом поділиться проректорка з науково-педагогічної роботи та міжнародної співпраці та стипендіат програми наукового обміну ім. Дж. Фулбрайта у 2010-2011 та 2015-2016 рр. Лариса Засєкіна. Доступ до відео за посиланням: https://volnu-my.sharepoint.com/:v:/g/personal/inter-dep_vnu_edu_ua/EYn5IF9UY0FNgzglP8tJ9SUBdl0sDrY9R60GJmJa8jAvDQ?e=sGI1Ya