Стипендії EPFL Excellence Fellowship у Швейцарії

EPFL Excellence Fellowships 2022-2023 – це повністю фінансовані магістерські стипендії для студентів. EPFL пропонує обмежену кількість стипендій на здобуття ступеня магістра із визначними академічними досягненнями. Динамічне середовище EPFL зосереджено на трьох основних завданнях: викладанні, дослідженнях та трансферу технологій. 

Спрямування: Архітектура, цивільне будівництво та екологічна інженерія, інженерія, комп’ютерні та комунікаційні науки, фундаментальні науки, науки про життя, управління технологіями, Коледж гуманітарних наук та EPFL Близького Сходу.

Що я отримаю?

  • 10 000 швейцарських франків за семестр;
  • Можливість забезпечення житлом у академічному гуртожитку;
  • Сертифікат (по закінченню магістерської програми).

Термін програми: 1,5 річна магістерська програма або 2-річна магістерська програма (відповідно до типу програми).

Дедлайн: 15 квітня або 15 грудня (щорічно)

Вимоги до кандидатів:

  • Мати ступінь бакалавра університету в галузі, пов’язаної з навчальними планами EPFL та подача заявки на одну з магістерських програм EPFL. 
  • НЕ є відповідними кандидатами ті, хто вже мають ступінь магістра або її еквівалент у галузі (або аналогічній галузі) програми, на яку вони претендують.

Як подати заявку?

  1. Зареєструйтеся через онлайн-додаток тут .
  2. Заповніть онлайн-заявку.
  3. Усі надані документи мають бути подані однією з наступних мов: англійською, французькою, німецькою або італійською мовами. Також слід вкласти додаткові документи, що вказані за наступним посиланням: https://www.epfl.ch/education/studies/wp-content/uploads/2022/08/Guidelines_Master-Excellence-fellowships.pdf

Більше інформації щодо програми: