Представництво ЄС в Україні запрошує молодь до участі в конкурсах

З метою підвищення рівня зацікавленості молоді історією, законодавством, економікою та міжнародною політикою Євросоюзу Представництво ЄС в Україні зініціювало низку конкурсів: дискусійні клуби, конкурси проектів Євроклубів, відео, ондайн-вікторину. Всі заходи відбуваються в рамках проекту «ЄС: вибір молодого покоління України».
З листопада 2016 року триває Всеукраїнська серія дискусійних клубів, присвячена енергозбереженню та політиці ЄС. Детальна інформація та реєстрація учасників знаходиться тут.

З 23 січня по 23 червня триватиме конкурс на кращий проект серед Євроклубів України. Тематика – питання ефективного використання енергетичних ресурсів на побутовому рівні в контексті співпраці України та ЄС. Автори 10 найкращих проектів будуть нагороджені спеціальними сертифікатами та стануть учасниками Літньої школи в липні-серпні 2017 року. Під час літньої школи її учасники покращать знання з керування проектами, дізнаються про освітні програми обміну з престижними університетами ЄС. Детальна інформація про умови проведення конкурсу розміщена тут.

З 1 березня 2017 року розпочався прийом роботі для участі в конкурсі відео на тему енергозбереження та його важливості як у побуті українців, так і для благополуччя всієї країни. Відео має бути оригінальним, тривалістю до 3-х хвилин. Прийом робіт триватиме до 23 травня. Найкращі відеоролики будуть відзначені спеціальними призами та дипломами від Представництва ЄС в Україні, а кожен учасник отримає сувенір. Детальна інформація та реєстація учасників тут.

З січня по травень 2017 року триватиме Всеукраїнська онлайн-вікторина на тему Європи та ЄС. Учасники зможуть перевірити свої знання про Євросоюз та отримати сувенірну продукцію (флешки, футболки) від Представництва ЄС в Україні. Для участі потрібно зареєструватися на сайті та відповісти на 200 питань про Європу та євротехнології.

За інформацією управління міжнародного співробітництва
та європейської інтеграції МОН України