UPCOMING OPPORTUNITIES

Стипендія на навчання в Баварії

Баварія фінансуватиме стипендії на 2023/2024 навчальний рік. Стипендії призначені для фінансування навчання в аспірантурі, докторантурі або річних навчальних візитів у ВНЗ Баварії. Стипендія виплачується щомісяця (934 євро) і становить 11 208 євро на рік. 

Метою щорічної стипендіальної програми є підтримка наукової співпраці та академічного обміну між Баварією та Центральною, Східною та Південно-Східною Європою.

Дедлайн подачі заявок: 1 грудня 2022 р.

Більше інформації на сайті: https://www.uni-regensburg.de/bayhost/english-1/bayhost/english/scholarships/study-in-bavaria/index.html

Стажування від UCC в Канаді

Парламентська програма стажування UCC – це програма, що надає цінний досвід своїм випускникам, а також можливість подальшого професійного працевлаштування. Стажери працюватимуть на федеральному рівні, потенційно з членами парламенту, сенаторами та ін. Чотиримісячна програма стажування надає цінний досвід випускникам для роботи та розвиває наступне покоління українсько-канадських лідерів. Початок стажування запланований на лютий 2023 року. 

Дедлайн подачі заявок: 1 грудня 2022 р.

Аплікаційна форма для подачі заявок на стажування: https://www.ucc.ca/wp-content/uploads/2022/11/2023_Internship-Application-Form.docx

Стипендії EPFL Excellence Fellowships у Швейцарії

EPFL Excellence Fellowships 2022-2023 – це повністю фінансовані магістерські стипендії для студентів. EPFL пропонує обмежену кількість стипендій на здобуття ступеня магістра із визначними академічними досягненнями. Динамічне середовище EPFL зосереджено на трьох основних завданнях: викладанні, дослідженнях та трансферу технологій. 

Ці стипендії вартістю 10 000 швейцарських франків за семестр надаються студентам, які отримали ступінь бакалавра в EPFL, а також тим, хто розпочав навчання в іншому навчальному закладі. Їх мета полягає в тому, щоб дозволити студентам зосередитися на навчанні в магістратурі, а також мати можливість виконувати різні види діяльності, які збагатять їхню професійну освіту та розвинуть міждисциплінарні навички. 

Дедлайн подачі заявок: 15 грудня/15 квітня (щорічно)

Більше інформації на сайті: https://www.epfl.ch/education/master/master-excellence-fellowships/

Програма обміну для студентів Global UGRAD

Програма обміну для студентів вищих навчальних закладів (Global UGRAD) – це програма культурного обміну, яка здійснюється Бюро у справах освіти та культури Державного департаменту США та підтримується народом Сполучених Штатів Америки. Ця міжнародна освітня та культурна програма обміну підтримує талановитих іноземних студентів, надає можливість майбутнім лідерам навчатися у США з метою поглиблення знань та вивчення культури та традицій Сполучених Штатів Америки.

Програма обміну студентів вищих навчальних закладів Global UGRAD передбачає наступне фінансове забезпечення: оплату проїзду учасників програми до/із США, оплату вартості навчання в американському університеті, проживання та харчування, медичне страхування, необхідні підручники та щомісячну стипендію. 

Дедлайн подачі заявок: 15 грудня 2022 р.

Більше інформації на сайті: https://ua.usembassy.gov/uk/education-culture-uk/global-ugrad-uk/?fbclid=IwAR3vzGuxlkNMGuC6qzoxgr6tHB-7ZR1cU_LhqWE9nSz42hECjmnLA7dwwH0

Програма обміну Professional Fellows

Програма професійних стипендіатів (PFP) спонсорується Бюро з питань освіти та культури Державного департаменту США та адмініструється Американськими радами з міжнародної освіти.  

Програма професійних стипендіатів для Європи та Євразії – це двостороння глобальна програма обміну, спрямована на сприяння взаєморозумінню, покращенню лідерських і професійних навичок, а також побудові довготривалих і стійких партнерських відносин між лідерами іноземних країн і Сполучених Штатів. Учасники PFP проходять стажування в некомерційних організаціях, на підприємствах приватного сектору та в державних установах для індивідуального професійного розвитку.

Дедлайн подачі заявок: 31 січня 2023 р.

Більше інформації на сайті: https://www.professionalfellows.org/