Holland Scholarship

Голландська стипендія призначена для іноземних студентів, що проживають за межами країн Європейської економічної зони (ЄЕЗ) та мають бажання отримати ступінь бакалавра/магістра в Нідерландах. Голландська стипендія фінансується Міністерством освіти, культури та науки Нідерландів спільно з голландськими дослідницькими університетами та університетами прикладних наук. 

Розмір стипендії становить 5 000 євро. Варто зазначити, що стипендія призначається на перший рік навчання та отримати її можна лише раз. 

Вимоги до кандидатів: 

  • Ви НЕ є громадянином однієї з країн ЄC.
  • Ви подаєте заявку на здобуття ступеня бакалавра/магістра та будете студентом денної форми навчання в одному з голландських ВНЗ, які зазначені в списку на сайті: https://www.studyinnl.org/finances/holland-scholarship.
  • Ви відповідаєте конкретним вимогам закладу, який обрали (вимоги зазначені на сторінках ВНЗ, список яких поданий на сайті: www.studyinholland.nl/hollandscholarship).
  • Ви не маєте ступеня бакалавкра/магістра освітнього закладу в Нідерландах.

Дедлайн подачі заявок: 01.02.2023 р./01.05 2023 р./01.06.2023 р.

Перевірте веб-сайт ВНЗ, який ви обрали для підтвердження правильності зазначеного терміну.

Як подати заявку? 

Переглянувши критерії відбору стипендіатів, ви можете подати заявку на стипендію в голландському ВНЗ, який ви обрали. За нижченаведеним посиланням знаходиться огляд університетів, де зазначені умови подання заявок, вимоги до кандидатів, списки необхідних документів тощо: https://www.studyinnl.org/finances/holland-scholarship#how-to-apply.