Академічний обмін у Поморському університеті в Слупську на зимовий семестр

Поморський університет в Слупську оголошує набір на семестрове стажування в рамках міжнародного академічного обміну. Запрошуються студенти, що здобувають освітній ступінь бакалавра та магістра. Стажування триватиме з 01.10.2023 по 25.02.2024. Участь у стажуванні безкоштовна, стипендія не надається. Оплата за гуртожиток – 150 PLN/місяць.

Вимоги до учасників:

  • Володіння польською мовою на рівні В1 і вище;
  • Наявність закордонного паспорта;
  • Оформлення страхового полісу на випадок хвороби чи нещасного випадку на період

Поморський Університет в Слупську надає кожному учаснику стажування організаційну та адміністративну підтримку у сфері легалізації перебування в Польщі, та забезпечує отримання запрошення кожному учаснику для подачі документів на візу (у разі необхідності).

Для участі у семестровому обміні необхідно до 20.06.2023 до відділу міжнародних звязків у письмовому та електронному форматі надати службове подання (за результатами конкурсного відбору на факультеті) про результати відбору, а також список номінантів за наступною формою:

  1. Прізвище та ім’я кандидата за закордонним паспортом.
  2. Дата народження у форматі день – місяць – рік.
  3. Стать (жінка (Ж) / чоловік (Ч)).
  4. Факультет, спеціальність, на яких навчається студент в  українському університеті.
  5. Освітній ступінь що здобувається (бакалавр/магістр).
  6. Курс, на якому навчається студент.
  7. Вибраний напрямок навчання у приймаючому ЗВО відповідно до пропозиції.
  8. Знання іноземних мов (мова та рівень).
  9. Номер телефону, електронна адреса.
  10. Додаткова інформація (необов’язково).

Студенти можуть вільно обирати навчальні курси з інших факультетів (однак більшість має стосуватися основної галузі навчання). Перелік предметів буде доступний після реєстрації в системі. Зазначаємо, що конкурсний відбір на факультеті не є остаточним й не означає фінальне підтвердження участі студента у програмі семестрового обміну. Остаточним підтвердженням про участь кандидата є окремий лист-підтвердження на особисту електронну скриньку.

Фото: Radio Gdansk