Стипендії для навчання у Німеччині

Програма ім. Гельмута Шмідта пропонує стипендії для навчання в університетах Німеччини. Програма дає змогу отримати ступінь магістра з однієї зі спеціальностей, які мають особливе значення для соціального, політичного та економічного розвитку країн-походження стипендіатів.

Висококваліфіковані випускники з бакалаврським дипломом в галузі політології, права, економіки та управління зможуть підвищити свою академічну кваліфікацію та отримати практичну підготовку до майбутньої професійної діяльності у своїй країні.

Студенти, які отримають стипендію DAAD в рамках Програми Гельмута Шмідта звільняються від оплати за навчання. DAAD платить щомісячну стипендію в розмірі 750 євро. Стипендія також включає в себе внесок на медичне страхування в Німеччині, транспортні витрати, пільги на навчання та дослідження, а також пільги на оренду та / або допомогу для подружжя та / або дітей. До початку навчальних програм всі стипендіати пройдуть 6 місячний курсу німецької мови з квітня по вересень 2018 року.

Кінцевий термін подання заявок: 31 липня 2017 р.

Більше інформації на сайті програми: https://www.daad.de/deutschland/stipendium/datenbank/en/21148-scholarship-database/?status=&origin=&subjectGrps=&daad=&q=public%20policy&page=1&detail=50026397